top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıUzman Akademi

Kim Hızlı Okumak İstemez ki?

Bilgilerimizin büyük bir kısmını okuyarak öğreniyoruz. Ne kadar çok kitap okursak o kadar gelişiyoruz. O halde neden hızlı okuma ve anlama potansiyelimizi ortaya çıkarmak için bir şey yapmıyoruz?


İç ve dış uyaranlardan etkilenmeden, dikkat ile bir işe yoğunlaşabilme; iş üzerinde dikkati sürdürebilme becerisi olan konsantrasyon yeteneğinizi geliştirerek odaklanma problemini de önleyen bir eğitim içeriğiyle sizlere çok işlevsel bir eğitim modeli sunuyoruz.


Kitap okuyan çocuklar

Gözlerimiz ve beynimiz koordineli bir biçimde çalıştığı zaman maksimum seviyede bir hızla okumamız, okuduklarımızı anlamamız ve yorumlamamız mucize değil. Bunun için gerekli teknikleri öğrenmek, biraz zaman ayırıp fazlasıyla zaman kazanmak sizlerin elinde.


Öğrencilerin okul hayatında başarıya ulaşması, yetişkinlerin iş dünyasındaki başarısına başarı katması için kitap okumak kaçınılmaz bir gerekliliktir. Nail Gaiman'ın da söylediği gibi her kitap avuçlarınızın içindeki bir hayaldir. Hangi yaşta olursanız olun geç kalmış olmadığınızı, eğitimlerimizin her yaş grubundan öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik verildiğinin altını çizmek gerekiyor...


Dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunlarına da çözüm sunan eğitimin sonunda siz bile kendinize inanamayacaksınız. Amacımız okuyan, araştıran, kendini ifade edebilen, başarılara imza atan bireyler yetiştirmek ve herkese sürdürülebilir bir okuma alışkanlığı kazandırmaktır.


136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page